Potkáváš se rád s mladými lidmi? Plánuješ prožít konec školního roku aktivně? Rád si zasportuješ a zasoutěžíš? ... Tak přijď na zábavní a sportovní akci SKAM (Setkání Křesťanské Aktivní Mládeže), která se koná 18.6.2016 ve sportovním areálu ZŠ Dolní Počernice.

O co vlastně jde? Je to sportovní akce, kde se utkávají jednotlivé týmy, snažící se vyhrát putovní pohár. Přijet může každý ve věku 12 - 26 let a soutěžit se dá hned ve třech sportech – ve volejbale, fotbale a florbale. Nejste v těchto sportech zrovna dobří? Nevadí! Vemte pár kámošů, které některý z těchto sportů také baví, a přijeďte si zahrát!

Pokud přeci jenom nemáte odvahu se do nějakého týmu přidat, přijeďte alespoň omrknout doprovodný program. Sólistům můžeme nabídnout atletické disciplíny, a pokud se vám stále nic nezamlouvá, můžete vyzkoušet třeba stolní fotbal či tenis, švédskou hru bränball nebo malování na obličej.

Ke konci akce je pro všechny přichystána bohoslužba a závěrečné grilování.

Jste z daleka, a tak by pro vás bylo cestování náročné? Máme pro vás nabídku – přespání v areálu jak v pátek, tak v sobotu!

Máte chuť to zkusit? Tak sledujte naše stránky a nezapomeňte se na začátku dubna přihlásit! 

Přihlašování od 4. dubna do 31. května. Čím dříve, tím lépe!

www.iskam.cz