Sloužíte dětem už dlouho a potřebujete povzbudit?
Právě začínáte a nevíte si rady?
Toužíte po tom vidět děti jak slouží Pánu?
Právě pro Vás tu je
Celostátní konference pro služebníky dětem
Pořádá: Sdružení SAMUEL, Biblická práce pro děti
Místo a termín: Praha, 30. března až 1. dubna 2007
Hlavní téma: Uvádění dětí do služby

Řečníci: Heather Thompsonová (UK), Christine Jacksonová (UK), Dennis Bavister (UK), řada českých služebníků

Hlavní shromáždění: Děti a Duch svatý, Jak uvádět děti do služby, Děti a užívání duchovních darů

Z chystaných seminářů: Tanec, Tvoříme s dětmi, Modlitby s dětmi za národy, Služba předškolákům, Jak založit Biblický klub, Jak vyjádřit dětem lásku, Jak vést vícegenerační domácí skupinku, Jak naučit děti zvěstovat evangelium, Děti a misie, Bůh dává nový začátek, Jak mi Duch svatý pomáhá ve službě, Služba teenagerům, Vedení skupinky maminek s malými dětmi, Týmová práce ve službě dětem

Stravování: Nebude zajištěno hromadně; na konferenci bude možnost zakoupit si bagety (pouze do vyprodání zásob), kávu a čaj; v okolí konání konference je řada restaurací a možnost nakoupit si v supermarketu.

Ubytování: Doporučujeme vám zajistit si vlastní ubytování. Můžeme vám nabídnout omezený počet míst na ubytování na karimatkách v ceně 50 až 60 Kč za noc nebo v několika ubytovnách se slevou 15 % z jejich cen (cca od 300 Kč za noc). Informujte se v naší kanceláři.

Registrace: Registrace bude probíhat v pátek od 15 do 18 hod. a v sobotu od 8 do 9:45 hod. Není možné se přihlásit pouze na jednotlivé programy.

Přihlášky a ceny: Konferenční poplatek: 400 Kč, sleva pro manžele: dohromady 700 Kč. Přihlášky je třeba zaslat nejpozději do 20. března 2007. Přihláška je k dispozici na www.samuelcz.com (ke stažení nebo on-line).

Informace a adresa pro zasílání přihlášek:

Sdružení SAMUEL, Biblická práce pro děti
Starodejvická 8, 160 00 Praha 6
tel./fax: 224 317 674

email: konference2007@samuelcz.com

Na všechny přihlášené čeká dárek!