Mana pro tento den
Chtěli byste si najít každý den chvíli na čtení Bible a nevíte jak na to? Pak máte ideální příležitost – právě vychází další číslo magazínu „Mana pro tento den“, který vám .poskytne inspiraci a nabídne návod jak začít (a hlavně pokračovat :-).
V každém vydání naleznete:

• krátké čtení z Bible na každý den (sestavené s ohledem na nedělní liturgické texty)
• zamyšlení od autorů z různých křesťanských církví
• svědectví o tom, jak Bůh jedná i dnes
• seznámení s křesťany, kteří inspirujícím způsobem slouží Bohu
• rozhovory, biblické kvízy, povídky, poezie, aforismy …

Mana je čtvrtletník, který vám pomůže poznávat v ekumenické rozmanitosti jednotu všech křesťanů, užitečný pro jednotlivce i křesťanské skupinky. Magazín, kterým potěšíte, povzbudíte a zabavíte i lidi starší nebo nemocné.

"Po letech meditací nad Biblí s Manou mohu tedy volat: Díky Hospodine, Otče, že jsi mi nedal vše. Dal jsi mi více než vše: radost z poznávání pravdy, radost z upevňování víry, radost z usilování o moudrost a lásku; díky za radost z poznávání našeho Pána Ježíše Krista, díky za tuto cestu a její cíl." (čtenář z Mníšku pod Brdy)



Další informace:
* 80 stran A5
* Vychází jednou za tři měsíce
* Cena: 48 Kč
* Hromadný odběr zvýhodňuje poštovné a balné. Od 10 ks je 10% sleva.
* Do magazínu přispívají autoři z Římskokatolické církve, Řeckokatolické církve, Českobratrské církve evangelické, Církve československé husitské, Pravoslavné církve, Bratrské jednoty baptistů, Apoštolské církve, Církve adventistů sedmého dne, Církve bratrské, Evangelické církve metodistické, Jednoty bratrské, Křesťanských sborů, Křesťanského společenství, Slezské evangelické církve augsburského vyznání a Starokatolické církve.



Objednávky příjmá:
Biblická jednota,
Římská 43,
120 00 Praha 2
e-mail: bibl@volny.cz
www.volny.cz/bibl