od pondělí 19.5. do čtvrtka 22.5.
Milí přátelé! Zveme Vás srdečně na evangelizaci, kterou pořádá komunita Chemin Neuf ve spolupráci s katolickou charismatickou obnovou. Jestli nám chcete kromě modliteb pomoci a nevíte jak, zde je několik nabídek a také informací o evangelizaci.
Kdy? Od pondělí 19.5. do čtvrtka 22.5.
Kde? Na ulici a potom v kostele sv. Apolináře v Praze 2 (večery jsou určené pro nevěřící a hledající)

Od pondělí do čtvrtka bychom chtěli každé odpoledne v ulicích centra Prahy pořádat jednoduchou Slavnost pro Boha (písně a tance, svědectví, pantomima) s pozváním na večer do kostela sv. Apolináře v Praze 2. Večer se v kostele společně setkáme při chvále a zpěvu, svědectví, promluvě, pantomimě, možnosti modlitby za příchozí atd.



Program jednotlivých dnů:

Pondělí 19.5.
Koncert skupiny Rieka života

Úterý 20.5.
Kým je Bůh? (Potřebuje člověk Boha?
Má Bůh místo v mém životě ?)

Středa 21.5.
Proč Ježíš přišel ? (Proč zemřel na kříži ? Kristovo vzkříšení – senzace pro dav nebo znamení pro mě ?)

Čtvrtek 22.5.
Působí Ježíš i dnes ? (Jak prožít život co nejlépe ?
Jak je možné být šťastný ?)



Od pondělí do čtvrtka budeme zvát denně mezi 16,00 – 18,00 na ulici před OD Tesco anebo před kostelem sv. Ludmily na Náměstí míru lidi na večerní setkání. Od 19,00 do 21,00 proběhne setkání v kostele sv. Apolináře. V 18,00 se sejdeme se všemi, kteří by nám chtěli pomoci v Domě Michael i v modlitbě a přípravě večera. Po programu mezi 21,00 a 22,00 bychom chtěli lidem umožnit osobní rozhovory a možnost osobní přímluvné modlitby.



Přijďte nás podpořit!

- Pozvěte své nevěřící známé a přátele. V pondělí 19.5. proběhne v kostele sv. Apolináře od 19,00 koncert skupiny „Rieka života“. Je to slovenská skupina chval, ve které zpívají redemptoristé. Jde o živou moderní křesťanskou hudbu. Koncert bude určitě dobrou příležitostí, jak se setkat s Bohem. (stránky skupiny - www.cssr.sk)

- Jestli máte chuť hovořit s lidmi na ulici, zveme vás denně od 16 do cca 17 hodin, kdy můžete s námi zpívat a tancovat a hlavně rozdávat malé pozvánky na večerní program do kostela. Všichni lidé jistě pozvání nepřijmou, ale budeme mít možnost s nimi hovořit. První den v pondělí 19.5. se sejdeme v 16,00 za obchodním domem Tesco v Praze 1 na malém tržišti na straně tramvajových stanic. Další dny budeme zvát buď opět u Tesca nebo na náměstí Míru před kostelem sv. Ludmily. Informaci o tom, kde budeme zvát další den, můžete získat telefonicky - 224 920 598 nebo 603 548 956.

- Jestli byste chtěli pomoci s materiální organizací večera, přípravná skupinka se sejde v 18,00 v Domě Michael, budeme se společně modlit a připravovat večer. Každý den bude potřeba připravit malé občerstvení.

- Anebo – přijďte se přimlouvat. Skupinka přímluvců a těch, kdo budou k dispozici k osobnímu rozhovoru od 21,00 do 22,00 se sejde také v 18,00 v Domě Michael.

- I když už je trochu pozdě, možná Vás ještě napadá místo, kde by se dal vyvěsit leták, dejte nám vědět, můžeme vám jej okamžitě poslat e-mailem (Vysoké školy apod.)

Za přípravný tým Pavla Strettiová a bratři a sestry z komunity Chemin Neuf

Kontakt:
Komunita Chemin Neuf, Misijní centrum a Katolická Charismatická obnova.
Komunita Chemin Neuf je katolickou komunitou. Působí v Čechách od r. 1993. V r. 1998 jí byl komunitě svěřen bývalý jezuitský klášter v Tuchoměřicích a v r. 2001 Misijní centrum při Arcibiskupství pražském Apolinářská 10, Praha 2, tel.: 224 920 598, sekretariat@chemin-neuf.cz