Cesta k dynamickému růstu v místním společenství křesťanů
Praha, kulturní dům Ládví
Konference je určena jak pro ty, kdo se připravují na pořádání kurzů Alfa ve svých společenstvích, tak i pro vedoucí a pomocníky zavedených kurzů. Doporučujeme, pokud je to možné, vzít s sebou celý služební tým Alfy.
Zkušenost ukazuje, že týmy, které se konference zúčastnily, mají zpravidla mnohem úspěšnější kurz. Hlavním řečníkem konference bude Gary Cox z Velké Británie.

Konferenční poplatek za jednu osobu bez ubytování pro přihlášené v termínu do 31.3.2005 - 700 Kč, po termínu: 800 Kč.

Rozhodující pro nárok na uplatnění slevy je razítko pošty na obálce dopisu. V konferenčním poplatku jsou zahrnuty dva obědy (6. a 7.5.), jedna večeře (6.5.), občerstvení během konference, studijní materiály pro účastníky a další písemné podklady pro pořádání kurzů.

Ubytování zajišťujeme ve dvoulůžkových pokojích za 240,- Kč (osoba/noc) nebo na vlastní karimatce a spacák za 50,- Kč (osoba/noc). Ubytování na karimatce nelze objednat na noc 7.-8.5.

Uzávěrka přihlášek je 29.4. Po tomto datu již ubytování nejsme schopní zařídit a přihlášky přijímáme jen do naplnění kapacity sálu.

Doklad o zaplacení a přihlášku, kterou si můžete stáhnout zde, zasílejte na adresu: KMS - konferenci Alfy, Primátorská 41, 180 00 Praha 8 (pozvánka byla vložena v lednovém Životě víry a Bratrské rodině, bude vložena do březnového čísla Effathy).

Doprava Kulturní dům Ládví se nachází hned vedle stanice metra C Ládví. Cesta do KD je vyznačena orientačními tabulemi. U KD je k dispozici parkoviště.

Více info o koncerenci zde

Kurzy Alfa