Už jste někdy slyšeli o Kamerunu?
Kamerun je chudá země v centru Afriky. Země, kde je obrovská nezaměstnanost, a přesto lidé musí platit za vzdělání a za pobyt v nemocnici. Země, kde malárie a AIDS zabíjejí každým dnem víc a víc lidí. Země, kde pouze ty nejšťastnější děti mají maximálně jedno jídlo denně. Země, jejíž lid potřebuje pomoc.
Obzvláště děti - ony potřebují správnou výživu, oblečení a vzdělání. Naštěstí v této zemi působí misionáři z různých zemí světa, kteří se snaží zlepšit život místních lidí a přinášejí jim evangelium.

Dariusz Godawa je dominikánský mnich z Polska, který zasvětil svůj život Afričanům. Již 12 let žije v Bertoua. Hledá a získává finanční podpory na vzdělávání stovek afrických dětí a na další vzdělávání nejtalentovanějších mladých lidí. Tento kněz podporuje nejchudší rodiny v jejich finanční tísni a platí léčebné výlohy za nemocné. Navíc zřídil sirotčinec, kde může 15-18 dětí nalézt nové domovy. Avšak veškeré jeho úsilí by nemohlo být úspěšné bez finanční podpory šlechetných lidí z celého světa. Pokud byste chtěli pomoci chudým lidem z Kamerunu, prosím, navštivte webové stránky www.misja-kamerun.pl
Zde naleznete, jak nám můžete být nápomocní nebo jak darovat peníze. Jestliže nemůžete přispět finančně, vždy je možné poskytnout tuto informaci přátelům.

Třeba oni by mohli pomoci!