Vyšlo další číslo časopisu Rodinný život 2/11, které prohlubuje pohled na muže jako hlavu rodiny.
Nové číslo časopisu Rodinný život rozšiřuje dřívější témata týkající se mužů o pohled na muže jako hlavu rodiny. Jak chápou a prožívají dnešní muži, jejich ženy a děti tuto metaforu?, ptali jsme se. Bosý karmelitán Petr Glogar v rozhovoru vystihuje, že dnešním mužům chybí jejich otcové, a povzbuzuje myšlenkou, že ke zralosti mužů-otců mohou vést i kroky zpočátku nezralé.

Tatínek dvou dcer a porodník Jiří Labounek vypráví o tatíncích u porodu a otevřenosti novým zkušenostem. Zdeněk Michalec, organizátor akcí pro muže, o celoživotním úkolu být otcem a Luboš Nágl objevuje novou životní roli – dědečkovství.

V pravidelných rubrikách týkajících se výchovy a vztahů se dočtete například o nezbytnosti postavit se proti nezralosti vlastních dětí, o způsobech podpory křehkého mužského ega a pravdivosti k sobě sama a vlastní životní cestě. Stejně jako v předchozích číslech nechybí námořnická pohádka na dobrou noc, recept pana Nágla, setkání s želvičkou Loudalkou, soutěže, křížovka a informace o připravovaných akcích.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodina@arcibol.cz
www.rodinnyzivot.eu