Otcovství, a především význam a chápání otcovství v současnosti, je stěžejním tématem nového čísla časopisu Rodinný život.
Toto téma vyvolává mnoho otázek – jaký má otec být, co jej činí skutečným otcem, jak podstatná je duchovní rovina otcovství? V rozhovorech na ně hledají a nabízejí odpovědi například otec arcibiskup Jan Graubner nebo tatínek tří dětí František Růžička. Psychoanalytik Luigi Zoja se zamýšlí nad důsledky opomíjení symbolického rozměru otcovství. Psychoterapeuti Vladislav Chvála a Ludmila Trapková uvažují nad nepostradatelností otce. Nechybí příběhy synů, kteří s láskou a vděčností vzpomínají na své táty. Mladí tatínkové v anketě prozradili, co by rádi předali svým dětem.

V dalších pravidelných rubrikách pomohou úvahy Sheily Dainow překonat strach ze selhání v obtížných situacích. Děti se opět setkají s želvičkou Loudalkou a můžou se zaposlouchat do čtení na dobrou noc. Nechybí pravidelná kulinářská specialita, soutěže, křížovka, informace o připravovaných akcích pro celou rodinu.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: +420 587 405 250, e-mail: rodina@arcibol.cz. Nahlédnout na starší čísla časopisu lze na www.rodinnyzivot.eu.