Seminář 1. – 2. 4. 2011: Provokativní církev
Praha 1, modlitebna CB Soukenická 15, velký sál
Pořádá: Křesťanská misijní společnost pod záštitou České evangelikální aliance
Kontakt: prihlasky@kmspraha.cz


Stránky věnované akci: http://www.kmspraha.cz/akce-aktivity/provokativni-cirkev/

Hlavní host: Graham Tomlin – anglikánský duchovní a teolog. Patří mezi prominentní britské křesťanské autory. Vystudoval anglickou literaturu a teologii na Oxfordské univerzitě, kde pak přednášel. Od roku 2005 je děkanem St. Mellitus College.

Je autorem sedmi úspěšných knih. Jeho nejznámější kniha Provokativní církev bude východiskem pro jeho pražský seminář.

Tomlin se otevřeně zabývá tím, proč je většina evangelizačních aktivit neúčinných. Výzvy, že bychom měli „víc evangelizovat“ nefungují. Překvapivý úhel pohledu Grahama Tomlina je v tom, že o evangelizaci neuvažuje izolovaně. Evangelium totiž sdílíme na základě toho, jak rozumíme církvi. V tom musí dojít ke změně.

Seminář určený pastorům, starším a vedoucím skupinek má otevřít nové praktické pohledy a povzbudit účastníky k efektivní evangelizaci.

Časový program: pá 18:00–21:00, so 9:00–16:00.

Přihlásit se můžete zde.

(Z technických důvodů je přihlašovací formulář umístěn na jiném serveru -- změna adresy stránky je tedy v tomto případě v pořádku.)

Kdo nemá možnost přihlásit se na internetu, může zaslat přihlášku na poštovní adresu KMS, Primátorská 41, 180 00 Praha 8. V přihlášce uveďte "Provokativní církev" a své datum narození.


Konferenční poplatek: do 10. března 200 Kč, na místě (je možno přijít bez přihlášení!) 300 Kč.

Poplatek plaťte na účet KMS: 576 955 803 /0300, var. symbol: 324590, specifický symbol: datum narození bez teček (např.: 30. 5. 1970 = 30051970).
Přihláška je platná až po zaslání konferenčního poplatku.

Studentům biblických a teologických škol nabízíme snížené vstupné 150 Kč (platba
na místě po předložení indexu či jiného dokladu o studiu).

Ubytování si pokud možno zajistěte sami. Zájemcům můžeme zaslat kontakty na ubytovací zařízení. Případný zájem o ubytování ve vlastním spacáku na karimatce uveďte do přihlášky.