V těchto dnech jsme spustili nově zpracovaný a koncipovaný vánoční rozcestník vanoce.vira.cz.
Naleznete v něm informace o Vánocích, koledy a noty zdarma ke stažení, vánoční recepty na různé druhy cukroví a pečiva, texty k zamyšlení, materiály pro děti - omalovánky, vystřihovánky, vyprávění, komiksy a mnoho dalšího.
Pokud máte cokoliv, čím byste mohli obohatit obsah tohoto webu (omalovánky, vaše vlastní nahrávky koled, MP3, recepty), můžete nám je poslat a my zvážíme jejich umístění na web s možností stažení. V rámci respektování autorských práv neposílejte, prosíme věci, které nejsou Vaším výtvorem. K Vašim materiálům pochopitelně uvedeme Vaše jméno.

Tyto vánoční stránky jsou společným projektem webů www.vira.cz , www.pastorace.cz , www.karmelitanske-nakladatelstvi.cz ( www.kna.cz ) a www.WebDesignum.cz .

Prosíme Vás - naše čtenáře, abyste o těchto našich stránkách dali vědět dalším lidem ve svém okolí. A pokud je to možné, prosíme zároveň o laskavé umístění ikonky na vaše (farní či osobní) stránky. Pomůžete tak šíření křesťanského pohledu na Vánoce jako slavnost narození Ježíše Krista. Více info o ikonce naleznete zde.

Přejeme Vám naplněné Vánoce!