Mailinglisty webu www.pastorace.cz a www.vira.cz
Součástí služby www.vira.cz a www.pastorace.cz je pravidelné rozesílání tzv. mailinglistů (hromadných mailů) všem zájemcům. Na několik tisíc emailových adres tak pravidelně zasíláme nedělní biblické texty s komentáři; téma týdne; informace o aktualitách na našem webu a nyní nově i krátkou větu z biblických čtení na příslušný den (v rozsahu do 160 znaků, kterou lze nechat zasílat i jako SMS na mobilní telefon).
V minulých letech jsme využívali bezplatného systému www.pandora.cz (divize www.idnes.cz), díky němuž jsme rozeslali desetitisíce mailů. Před nedávnem jsme ale díky sponzorskému daru mohli začít vyvíjet vlastní systém, který ulehčí práci nám, kteří web spravujeme, ale poskytne i více komfortu Vám - uživatelům.

Systém nabízí přehledný seznam mailů, ze kterých si můžete jednoduše vybrat. Pro přehlednost a jednoduchost obsluhy si každý odběratel vytvoří svou sekci registrací. Pro registraci do systému si zvolte přístupové jméno a heslo, pod kterým se zaregistrujete (v budoucnu se jím budete moci přihlašovat pro provádění event. změn). Přihlašovací jméno se dozvíte při registraci a navíc Vám přijde emailem. Pokud byste jméno a heslo zapomněli, na požádání Vám ho na VAŠI emailovou adresu zašleme.

Doufáme, že se nový systém rozjede bez technických obtíží a bude Vám dobře sloužit.