Dne 8.dubna 2001, na Květnou neděli, zahajují internetové stránky www.katolik.cz provoz v novém provedení. Návštěvníky stránek čeká především překvapení v podobě nového designu, který snad uspokojí i ty nejnáročnější.
Novou službou je otevření služby zasílání elektronických pohlednic s křesťanskou tématikou. Tato možnost bezpochyby zaujme mnohé uživatele internetu. Zvláště nyní, na prahu Velikonoc bude aktuální a jistě využívaná. Jedná se o premiéru v českém internetu.
Každý návštěvník stránek jistě ocení každodenní odkazy na mešní biblické texty, v neděli navíc obohacené o možnost přečíst si je „on-line“. Kalendárium je navíc doplněno o svátky občanského i církevního kalendáře.
Tradičně velmi populární a hojně navštěvovanou rubrikou je křesťanská seznamka , která obsahuje velké množství inzerátů. Potřebám návštěvníků slouží i možnost inzerce .
Velmi ceněná a využívaná je anonymní gynekologická poradna, na jejímž provozu se podílí sdružení CENAP v zastoupení Dr. Ludmily Lázničkové. Na dotazy týkající se víry, náboženství a církve odpovídají kněží brněnské diecéze.
Pravidelní návštěvníci samozřejmě nebudou ochuzeni o tradiční rubriky, jako jsou anketa či soutěž. Mohou zde nalézt i svědectví o životě s Bohem a různé zajímavé texty o křesťanství.
Autoři stránek Katolik.cz doufají, že návštěvníkům se jejich dílo bude líbit i v nové podobě a rádi se k němu budou vracet.

www.katolik.cz