Aneb nové číslo časopisu Rodinný život s tématem: Srdce muže
Muži se nepochybně v mnoha věcech odlišují v porovnání se ženami – jinak se vyjadřují, chovají a myslí. V dnešní době je takřka moderní naříkat nad úpadkem mužů. Nejnovější číslo časopisu Rodinný život se snaží odpovědět na otázku, co znamená být mužem, jaké je nitro muže, jakou roli hraje zralý muž v životě manželském i rodinné, jaký je duchovní život muže.
Přináší názory kněží, odborníků i samotných mužů – např. v anketě se muži zamýšlejí nad tím, co pro ně znamenají ženy, k čemu je potřebují.

Čtenáři se také dozví, co dělat, když dítě začne koktat, do jakého věku je to normální a kdy už je potřeba vyhledat odborníka. Kněz Petr Mareček přináší další zajímavosti ze života apoštola Pavla.

Ani v tomto čísle nechybějí soutěže pro děti i dospělé, křížovka, nabídka zajímavých knih, informace o programech pro celou rodinu nebo originálně pojatý recept.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodina@arcibol.cz

***

www.rodinnyzivot.eu
Rodinný život - časopis pro celou rodinu

Časopis je orientován na rodinu a rodinný život ve všech jeho pestrých podobách...