Katolická komunita Emmanuel chystá v nastávajícím školním roce otevření druhého běhu Večerní misijní školy.
Škola je zaměřená na věroučnou, osobní a duchovní formaci frekventantů a na praktickou zkušenost s misijními akcemi od evangelizace na ulici po cílené akce např. na středních školách. Je určena pro mladé věřící (nejen katolíky) ve věku 18 - 35 let.
Letošní první běh školy prověřil schopnosti týmu a do nového roku vstupujeme s odvahou, s konkrétními plány a také s týmem doplněným o absolventy prvního běhu.

Pravidelné schůzky se konají týdne v prostorách komunity Emmanuel v Brně. V nastávajícím běhu se budeme scházet v úterý v 18:00 hodin. Tyto schůzky jsou doplněny o víkendové výjezdy s formačním charakterem. Letos to bylo dvakrát do Ostrovačic a jednou na Velehrad. Samozřejmostí jsou neformální setkávání i mimo školu. Máme velkou radost z toho, ze se studentům během prvního roku podařilo vytvořit dobré společenství. V něm jsme totiž lépe schopni předávat okolí dobrou zprávu, kterou jsme sami přijali.

Pokud se chcete dozvědět podrobnosti, můžete navštívit naši www stránku, kde naleznete více informací i případné kontakty na organizační tým.

Nový ročník se rozběhne 2.10.2001. Věříme, ze bude minimálně stejně kvalitní jako ten uplynulý.

Za organizační tým Luděk Praus