Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz již nabízí prvních 20 titulů z archivu Sekce pro mládež ČBK. Připravuje se i on-line zpřístupnění celého audio a video archivu Sekce.
Zkratka TV-MIS může (mimo jiné) znamenat: Televize - Multimediální Internetová Samoobsluha. Jde o systém budoucnosti, každý si sám vybere, kdy a na co se chce dívat, nebo co chce poslouchat...

Díky spolupráci Sekce pro mládež ČBK a křesťanské interntetové on-demand televize TV-MIS.cz již více než čtvrt roku probíhají práce na zpřístupnění video a audio archivu Sekce. V současnosti je již on-line zpřístupněna asi jedna pětina archivu např. Jubileum mladých 2000 (očima českých poutníků v Římě) 61 min., Celostátní setkání animátorů Třešť 2003 (audio - všechny katecheze a svědectví) 269 min., Být darem pro druhé (volontariát - dobrovolnická služba ve farnostech) 15 min., Kolínské ozvěny (CD písniček a krátkých mluvených vstupů biskupů a kněží z Kolína nad Rýnem 2005) 67 min.

Mezi posledně zpřístupněné patří velmi rozsáhlé videonahrávky scének, prezentací diecézí atd... z Celostátního setkání mládeže na Svaté Hoře v roce 1999 (Scénky - Svatá Hora '99, 129 min.) a ve Ždáře nad Sázavou v roce 2002 (Scénky, prezentace diecézí... Žďár '02, 180 min.).

Na projektu on-line zpřístupnění video a audio titulů z archivu Sekce pracuje tým nadšených dobrovolníků - podobně jako na celé TV-MIS.cz. Práce jdou kupředu celkem svižně. Snaží se, aby každý měsíc nabídli alespoň několik nových titulů. Nyní se pracuje na zpřístupnění rozsáhlých materiálů z programu Českého národního centra při Jubileu mládeže v Římě ve svatém roce 2000. Půjde o asi 6 hodin záznamů katechezí a scének, které katecheze doprovázely, různých vystoupení, křížové cesty...

Všechny tituly, které pocházejí z archivu Sekce mají přiřazeno klíčové slovo Sekce pro mládež ČBK, díky kterému je v databázi televize snadno vyhledáte.