Praha: Web "Víra na internetu - www.vira.cz", který provozuje Arcibiskupství pražské, je stále nejnavštěvovanějším křesťanským webem v českém jazyce.
Web byl spuštěn již před sedmi roky o letnicích 1998 a během krátké doby si vysloužil pojmenování "Abeceda víry na internetu" pro svou ucelenost a přehlednost. Web je primárně určen širší veřejnosti a jeho posláním je široké internetové veřejnosti přiblížit a zprostředkovávat informace o víře a životě z víry. Web v současnosti navštěvuje průměrně 1.000 návštěvníků denně - v měsíci červnu jej tak navštívilo cca 32.000 návštěvníků. V některých obdobích sledovanost ale dosahuje až 7.000 návštěvníků za den. Například v měsíci březnu web navštívilo přes 60.000 návštěvníků a v prosinci 2004 až 88.000.

Dalším významným informačním kanálem webu www.vira.cz je pravidelné zasílání emailů přihlášeným uživatelům. Pravidelně tak ze serveru vira.cz odchází až 40.000 emailů týdně - Nedělní biblické a liturgické texty s myšlenkou na každý den v týdnu, Biblický citát na každý den, Téma týdne a informační emaily o novinkách na webu.

Součástí projektu je i Linka důvěry, web www.pastorace.cz, web www.krestanstvi.cz. V současnosti se připravují i některé další projekty.