Rodinný život
V dubnu vychází další číslo časopisu Rodinný život. Jedná se o časopis určený (nejen) křesťanským rodinám – manželům, rodičům, ale také vychovatelům, prarodičům, snoubencům, učitelům a vůbec všem, kteří se dostávají s rodinami do kontaktu. Obsahuje články týkající se výchovy dětí a dospívajích, partnerských vztahů, duchovního života rodiny, náboženské výchovy dětí, problématiky seniorů i neúplných rodin. Přináší nabídku programů a akcí pro manžele, rodiny s dětmi, seniory, neúplné rodiny atd.
Nejnovější číslo přináší např. rozhovor s Dr. Fridrichovou o tom, jak se mají rodiče s dětmi bavit o sexualitě. V pravidelné rubrice Výchova si můžete přečíst hodnocení jednotlivých dětských časopisů. Článek Vaše dítě a matematika přínáší podněty k rozvoji matematických schopností dítěte.

Náměty ke zpytování svědomí pro muže – manžele poskytuje Nezávazné přemítání manžela o manželce. Rozdíly mezi chlapci a děvčaty, jak je vidí sami dospívající, jsou předmětem článku Více než svaly a pověstná dívčí citlivost. Časopis se věnuje také u nás méně známému Svátku tatínků a přináší nápady, jak ho strávit.

Rodinný život vychází 5x ročně a celoroční předplatné (včetně poštovného) činí 150,- Kč. Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 068/5500250, e-mail: rodina@arcibol.cz