Jako každý rok, tak i tento pořádá Misijní centrum Arcibiskupství pražského společně s Komunitou Chemin Neuf, pastorem metodistické církve Danielem Hottmarem, a všemi, kterým leží na srdci zvěstování radostné zvěsti „Týden evangelizace“. Začátek je v úterý 29.3 a konec v pátek 1.4.
K tomu, aby sdílení radostné zvěsti o Spáse splnilo své poslání, potřebujeme každého z vás, kdo má chuť se zapojit. Je spousta možností jak pomoci. Služba nespočívá jen v samotné evangelizaci, ale nejprve v přímluvné modlitbě, materiální přípravě, výrobě pozvánek, přípravě občerstvení, atd. Samozřejmě, že potřebujeme také pomoci s hudbou, zpěvem, tancem, svědectvími, divadlem, osobními kontakty s přítomnými diváky.




Odpoledne od 15 – 18 h
út. 29 a čt. 31. 3 - nám. za Tescem na Národní Třídě
st. 30. 3 a pá 1.4. - nám. Míru


Během těchto čtyř dnů budeme v odpoledních hodinách (15-18 h) organizovat tzv. Jarní kulturní slavnosti. Půjde o oslovení lidí skrze hudbu a umění. Vystoupí profesionální a amatérské hudební skupiny jako je Charis, Ahoj, Korach, Mezinárodní ekumenický sbor, hudební skupina mládeže Misijního centra aj. Součástí programu budou též různé divadelní scénky a doprovodné slovo moderátorů. Na náměstí bude expozice výtvarného umění a literatury dětí a dospělých s tématy hovořícími o smyslu života, lidských hodnotách a existenci Boha. Podle možností zkusíme zorganizovat i zájmové dílny pro děti a mládež jako kreslení na ulici, modelování, škola tance aj. Nedílnou součástí programu budou osobní setkání, rozhovory s přítomnými lidmi s cílem předat malý dárek (obálka s Božím slovem, obrázkem, pozváním na další program týdne) a případné sdílení o životě, jeho smyslu, o Bohu.




hudební večery
19.30 – 22 h
čt. 31. 3 - nám. za Tescem na Národní Třídě
pá 1.4. - kostel sv. Apolináře, Praha 2

Čtvrteční večer na nám. za Tescem bude zaměřený na přiblížení Boha. Večer bude hudebně provázen Mezinárodním ekumenickým sborem pod vedením Radka Tichého. Součástí bude kerygma, svědectví o životě s Bohem, pantomimické divadlo, modlitba za poznání Boha a přijetí Ježíše Krista do svého života.
V pátek proběhne v kostele sv. Apolináře koncert pevěckého sboru Bezharmonie pod vedením Libora Sládka, který vystoupí pravděpodobně s rockovým oratoriem Juda Makabejský zpracovaného podle předlohy stejnojmenné opery G. F. Händela.



modlitební večery
19.30 – 21 h
út. 29. 3, st. 30. 3 v kostele sv Apolináře, Praha 2


Modlitební večer se bude skládat z písní ke chvále, spontánní modlitby chval a díků, proseb a přímluvných modliteb za potřeby přítomných.




Prosba o pomoc
Potřebujeme vaši pomoc k službám nejrůznějšího druhu, pokud máte zájem dejte nám vědět.
Služby :

- modlitební stráž
- osobní rozhovory, pozvání
- příprava obálek
- materiální tým (technická příprava místa, a závěrečný úklid místa)
- zvukařský tým
- příprava občerstvení pro organizátory
- příprava občerstvení pro příchozí
- tým tvořivých dílen pro děti a mládež
- hudební tým
- divadelní tým


Za tým mládeže :
P. Kamil Novák
mob. 603.548.956
Misijní centrum
tel + fax : 224.920.598