Projekt TV7.cz je novou, křesťanskou internetovou televizí s možností výběru přehrávaných pořadů a na vysoké technické úrovni. Tento projekt má dvě roviny. Jedna je misijní a evangelizační a druhá je pro budování věřících.
Cílem je aby se Boží slovo šířilo skrze internet k co největšímu počtu lidí.Toužíme aby TV7.cz byla pomocí pro nevěřící, aby zde nalezli víru v Krista a pro věřící, aby byla povzbuzením ve víře i ochotě zvěstovat svoji víru ostatním.

V současné době můžete na TV7.cz shlédnout již více jak 80 videozáznamů, nahráváme bohoslužby, vysíláme dětské internetové pořady, připravujeme nahrávky mládežnických akcí a mnoho dalšího. Každé úterý a čtvrtek můžete shlédnout nový, simultánně překládaný díl pořadu Ulfa Ekmana Další vítězný den, jehož program je dostupný přes satelit v 15,5 milionech domácností. Před nedávnem jsme získali povolení k veřejnému vysílání známého filmu Ježíš(vysílání se teprve připravuje), jednáme o možnosti pravidelného vysílání programu americké kazatelky Joyce Mayer a dalších pořadů.

V brzké budoucnosti otevřeme projekt také registrovaným uživatelům s možností vkládat vlastní křesťanská videa v osobní sekci. V delším časovém horizontu plánujeme streamové vysílání rozdělené do několika kanálů v reálném čase.

www.tv7.cz