V neděli 11.června 2006 od 14.00 v Libčicích nad Vltavou

Festival, který chce byť tichým hlasem přispět k míru v Izraeli.
V. ročník festivalu na němž se v Libčicích nad Vltavou setkávají zpěváci, hudebníci, křesťanští i židovští duchovní, věřící i nevěřící, a všichni, kterým záleží na tom, aby v Izraeli a v celé Svaté zemi jednou zavládl pokoj, bude v letošním roce v neděli 11. června.

Již tradičně festival začíná ve 14.00 v katolickém kostele ekumenickou bohoslužbou za pokoj ve Svaté zemi. V 15.00 začíná hudební program na farní zahradě (převážně folkový). Hrát a zpívat můžeme až do 22.00. Od 16.00 chystáme v evangelickém kostele blok hudby a moudrého slova. Doufejme, že součástí festivalu bude i workshop hebrejských písní v sále Městského úřadu, kde bude i malá výstava fotografií. Na letošním ročníku festivalu účast předběžně přislíbili: za libčické „duchovenstvo“ Petr M. Bubeníček a Dana Rotkovská dále pak Petr Sláma, Mikuláš Vymětal, Michael Dushinski, Petr Fryš, Jaroslav Achab Haidler a z hudebníků Vladimír Merta, Vlasta Třešňák, Karel Diepold, Dagmar Andrtová-Voňková, Máša Kubátová, Slávek Klecandr, Matěj Rak a skupiny Geshem, Ruah, Klec a Korach.

V neděli 11.června 2006 od 14.00 v Libčicích nad Vltavou se na Vás za pořadatele festivalu těší: Římskokatolická farnost Libčice, Evangelický sbor Libčice, Společnost křesťanů a Židů, Město Libčice nad Vltavou a Společenství sv. Ludmily.

Bližší program festivalu bude v nejbližších dnech upřesněn na stránkách www.peplum.cz a http://krestane.zide.info . Veškeré dotazy a připomínky prosím zasílejte na info@peplum.cz .

Dopravní spojení do Libčic nad Vltavou: vlak – Praha Masarykovo nádraží – směr Kralupy nad Vltavou, odjezd 12:40 a 13:40.