Na 7. konferenci o mládeži v Hejnicích na Liberecku, představil P.Jan Balík novou internetovou stránku www.signaly.cz. Jedná se o vývěsku akcí, které pořádají nejrůznější subjekty katolické církve.
Zájemci zde mohou najít informace o plánovaných setkáních a nabízených pořadech, jako například o 2. celostátním fóru mládeže v dubnu a 3. celostátní setkání mládeže v srpnu 2002 ve Žďáru nad Sázavou nebo o XVII. světovém dni mládeže v červenci v Torontu.

Na stránce budou k dispozici i články a závěry akcí již proběhlých setkání.

Skupiny, které budou mít zájem zveřejňovat své akce, se mohou přihlásit o své přístupové heslo na adrese: mladez@cirkev.cz.

Konferenci o mládeži, na které byla stránka zveřejněna, svolává biskup – delegát České biskupské konference pro mládež – Mons. Jiří Paďour a organizuje ji Sekce pro mládež české biskupské konference. Zúčastnilo se jí na 50 delegátu z 33 církevních organizací. Hlavním tématem byly 2 otázky: 1. Co potřebují mladí lidé a co od nás očekávají? 2. Jak předávat víru a jaké cesty k tomu volit. Závěry z celé konference a mnoho dalších informací najdete na výše zmíněné webové stránce.

Lucie Koutová – tisková mluvčí konference