Komunita Chemin Neuf spolu s mládeží Misijního centra a všemi, jenž mají zájem, pořádá mini evangelizační týden aneb "Týden pozvánek" od pondělí 11. 10. 2004 - čtvrtka 14. 10. 2004.
Půjde o to vyjít do ulic, do škol, internátů, kolejí, institucí a informovat lidi o duchovních možnostech v Praze. Budeme zvát na kurz Alfa, do otevřených společenství v Praze a jejich duchovní akce, na programy akcí Komunity Chemin Neuf a Misijního centra. To vše bude dít formou osobní rozmluvy a předání ručně malované obálky s programy na rok.

Potřebujeme vaši pomoc! Přijít může kdokoli a kdykoli mezi 15. a 18. hodinou do Domu Michael. Odtud po vyzvednutí materiálů bude moci jít s menší nebo větší skupinkou jiných lidí kteří se sejdou v domě. Nejméně jedna skupinka bude složená z hudebníků, zpěváků, artistů, kteří budou hrát, zpívat, jezdit na kolečkových bruslích, koloběžkách a trakaři, hrát krátké scénky a zvát lidi.

Jak můžete pomoci:
- Přímluvná modlitba
- ruční zkrášlení obálek
- rozdávání letáků
- hra na tradiční i netradiční nástroje
- vkládání letáků do obálek.

- Přípravné setkání proběhne v neděli 10.10. v 19 hod v Domě Michael, Apolinářská 10.




Koncert VeKy
Sobota 16. v 19:00 h
kostel sv. Ludmily, nám. Míru, Praha 2, metro A
V rámci týdne pozvánek proběhne koncert křesťanské folkrockové hudební skupiny VeKa. Součástí programu bude i pantomima, svědectví, modlitba za poznání a přijetí Ježíše. Stejně jako během týdne budeme potřebovat pomoc s organizací.


P. Kamil Novák
Mobil: 603 548 956
k1000@quick.cz