Internetový portál Pastorace.cz čeká velká proměna. Po téměř 12 letech provozu na stávajícím redakčním systému s původní grafikou přichází nový web. Jeho spuštění proběhne během několika následujících dní.

Nová Pastorace.cz bude mít o poznání pestřejší grafiku. Díky ní by pro vás měla být návštěva webu o něco příjemnější. Pro snadnější vyhledávání jsme pro vás vytvořili autorský rejstřík a systém štítků. Díky nim budete moci snáze dohledat články od stejného autora nebo najít texty s podobným tématem. Připravili jsme pro Vás i několik nových funkcí.

Při přechodu na nový systém jsme dbali na to, abychom zachovali co možná nejvíce obsahu z původních stránek. Nemusíte se proto obávat, že byste o veškeré doposud publikované články, knihy, kázání, texty na nástěnky a další texty přišli. Přes veškerou snahu však není možné zachovat funkčnost všech odkazů a garantovat dostupnost úplně všech textů. Přechod na nový systém není úplně jednoduchou záležitostí. Proto prosíme o trpělivost, zvláště v prvních dnech po spuštění nového systému, kdy se mohou vyskytnout různé komplikace a funkčnost stránek nemusí být ještě stoprocentní. Doufáme, že se vám bude nová Pastorace.cz líbit, a že vám bude i nadále sloužit!