Doba adventní nás vede k zamyšlení nad naším životem modlitby. Mnoho lidí přiznává, že se jim v rodinách nedaří dát modlitbě takové místo, jaké by si přáli. Nové číslo časopisu Rodinný život zkoumá modlitbu v rodině z různých stránek.
Přináší pohled kněze, prostřednictvím rozhovoru nabízí exkurzi do rodiny, kde se modlitba žije. Nechybějí ani rady, jak uvádět do modlitby již malé děti, či konkrétní zkušenosti s adventní modlitbou z jedné početné rodiny.
V dalším článku se manželé dozví, jak je důležitá pro jejich vztah vzájemná úcta a čím ji mohou budovat. Dopis rodičům je zaměřen na školu s radostmi i těžkostmi, které školákům a rodičům přináší. V časopise nechybějí soutěže pro děti i dospělé, nabídka zajímavých knih a informace o programech pro celou rodinu.

Časopis Rodinný život – díky možnosti dárkového předplatného – může být pěkným překvapením pod stromečkem někoho z vašich blízkých, jehož se rodinný život v nějaké podobě dotýká.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodina@arcibol.cz