Využijte období Vánoc k tomu, abyste lidem kolem Vás přinesli zvěst evangelia. Zkuste je oslovit letáčky z Brněnské tiskové misie! Seznam nových aktuálních letáčků Vám nabízíme v tomto článku.
Nové letáčky BTM - Vánoce 2002

Dítě se nám narodilo…
Rodiče mívají o budoucnosti svých dětí různé představy, většinou však zůstane jen u přání a snů. Je možné, aby se už dlouho dopředu o někom vědělo, jaké bude jeho poslání a byly známy detaily jeho života? Evangelizační text napsala Libuše Ranšová z BJB v Brně. Dvoustrana formátu A5.

Vánoce - dárky, nákupy, cukroví…
Nepřipadá vám, že slavení Vánoc se stává rok od roku honosnější a nákladnější? A že je prožíváme ve velkém shonu a povrchně? Uvědomujeme si ještě původní význam tohoto svátku? Dvoustrana formátu A6.

Příběh o hvězdě a mudrcích
Vánoční příběh o mudrcích hledajících narozeného Spasitele pro děti převyprávěla Miriam Holíková a ilustrovala Alena Lančová. Oblíbený letáček, který mnozí z vás využili např. při tříkrálových charitativních sbírkách, vám opět nabízíme v dotisku.

Vánoční karta
Dvojitá karta s úryvkem z textu písně Tiše snáší se sníh a verši Lukášova evangelia 2, 10-11.

Novoroční přání
Kartička polovičního pohlednicového formátu se slovy povzbuzení do nového roku a veršem ze Žalmu 27, 14: „Naději slož v Hospodina. Buď rozhodný, buď udatného srdce…“

Záložka - verš na rok 2003
Záložka s veršem z 1. Samuelovy 16, 7.

Pes - kamarád
Další kartička z řady PN (pro nejmenší) obsahuje biblický verš (Přísloví 18, 24) a básničku o přátelství od Oldřišky Koudelové.



Letáčky vydává a distribuje Brněnská tisková misie!